Mijn gastenboek

reacties:
Beste John en Walter,

Het liefst hadden wij jullie niet op deze manier leren kennen maar wij zijn uiteindelijk wel blij dat jullie de goede zorgen van de uitvaart van onze lieve Petra hebben verzorgt.
Wat een verademing om op de dag van overlijden met John te maken te krijgen. John, je hebt samen met onze kinderen en mij Petra gewassen, aangekleed en uiteindelijk in de kist gelegd. De manier waarop je met iedereen omgaat getuigd van heel veel respect en medeleven. Ook ben je een man die iedere situatie naar zijn waarde weet in te schatten en een echt mensenmens.
Daarna kwam Walter en ook hij heeft de eigenschap geduld op te brengen, zich helemaal in te leven in de situatie, naar je te luisteren en te praten. Wat zagen wij op tegen de dienst maar Walter vertelde dat hij nog nooit iemand heeft meegemaakt die het tijdens de dienst het houden van een speech niet volbracht. Volgens Walter krijg je die momenten de kracht en daar is geen woord van gelogen.
Op advies zijn wij terecht gekomen op Hodenpijl en dat is een locatie geweest die onze lieve Petra zelf ook zou hebben uitgekozen. Weer bleek dat dit een goede inschatting is geweest. Ook de vele tips met betrekking tot de dienst, uitzoeken van een plekje op de begraafplaats, kaarten inclusief herinneringskaartje aan Petra etc. zijn van onschatbare waarde geweest.
Zowel John als Walter hebben zich in de korte tijd dat er is tussen overlijden en de dienst zich een goed beeld kunnen vormen van onze lieve Petra en hebben bij wijze van spreken gesproken als een goede vriend of familielid (niet met een uitgestreken smoelwerk zoals je bij de meeste diensten meemaakt en excuses voor de uitdrukking) en daar zijn wij heel dankbaar voor.
Al met al hadden wij ons geen betere verzorging kunnen wensen. John en Walter nogmaals super bedankt voor de goede zorgen en dat jullie er voor onze lieve moeder, vrienden en mijn vrouw zijn geweest.

Met vriendelijke groeten,
Nick, Lian, Bram en Willem Waasdorp


toegevoegd: October 26, 2016
Delete this entry Reply to entry View IP address
reacties:
Eind 2012 gaf mijn bejaarde moeder te kennen, dat ze graag haar uitvaart wilde regelen. Ze had zich verdiept in de verschillende aanbieders in deze branche. Haar keus viel op uitvaartbegeleiding ‘de Regenboog’ in Schipluiden.

Ik als dochter/mantelzorger heb de heren van de Regenboog benaderd en allereerst gevraagd of het geen punt was dat mijn moeder in Vlaardingen woonachtig was. Bij de bevestiging dat dit geen enkele belemmering was, is er gelijk een afspraak gemaakt. Wat mij opviel was dat bij de kennismaking eerst uitgebreid werd geïnformeerd naar de levensloop van mijn moeder. Ze werd geheel op haar gemak gesteld en er werd alle tijd genomen om al haar wensen en ideeën kenbaar te maken, alles tot in detail. Na dit eerste bezoek, volgden er nog enkele om haar keuzes nog eens dieper uit te werken.

Toen mijn moeder tenslotte in september 2016 overleed en ik ‘de Regenboog’ inlichtte, was er vanaf het begin weer een fijn contact. Alle wensen van mijn moeder werden uitgevoerd op een hele warme manier. Ook wij als familie werden nauw bij alles betrokken en het was ook mogelijk om wensen van ons toe te voegen. De uitvaart verliep geheel naar de wens van mijn moeder, zoals ze van te voren had kenbaar gemaakt.

Na twee weken nam een van de heren contact met ons op om te informeren hoe het met ons ging en over het beeldmateriaal dat tijdens de uitvaart van mijn moeder is gemaakt. Wat ons toen overhandigd werd overtrof alles. Prachtig beeldmateriaal, waarin de uitvaart op een respectvolle manier in beeld wordt gebracht. Op dit materiaal is ook duidelijk te zien, de warmte en liefde van de uitvaartverzorgers voor hun vak. Dit onverwachtse gebaar is zo'n prachtige herinnering voor ons en zal ons zeker helpen bij de verwerking van ons verdriet.

Heren van ‘de Regenboog’, wij zullen onze bijzondere warme ervaring die we van u mochten ontvangen, zeker uitdragen.

Heel, heel hartelijk dank,
Mieke Harteveld-Nijsen


toegevoegd: October 20, 2016
Delete this entry Reply to entry View IP address
reacties:
Nu alles wat met spoed moest gebeuren achter de rug is inclusief het ontruimen van de kamer van Frans, komen wij zelf ook wat tot rust. We kunnen de afgelopen acht dagen laten bezinken en we komen tot de conclusie dat het hoogst haalbare behaald is kunnen worden. Jullie hebben daar een heel groot aandeel in gehad.

Frans is met groot respect verzorgd en zo snel als mogelijk was vervoerd naar een locatie die precies bij hem paste, 'thuis' in zijn eigen dorp, in een pand dat historie en sfeer ademt. Er waren snel prachtige bloemen, Conny heeft vanmorgen Anneke al gebeld. Zij heeft uit een summiere mail en een heel kort telefoongesprek precies begrepen in welke richting wij dachten en het resultaat was perfect.

De rouwkaart is precies geworden zoals wij die bedoelden en we zijn nog steeds blij met die foto. Alles was mooi op tijd klaar en tijdig bij de ontvangers. Wie wilde kon elke dag even bezoeken in De Oude Pastorie. Het afscheid nemen verliep ontspannen, met aangrenzend Frans bij kaarslicht. Het sluiten van de kist was een waardevol moment, en de vrijdag konden wij ons helemaal concentreren op de ceremonie van zaterdag.

Onze begeleiding samen met Ria en Sjaak vanuit Maasland, een mooie rouwauto, de gekozen landschappelijke route naar Hofwijk en het hele gebeuren daar, het is geworden wat wij gehoopt hadden neer te kunnen zetten. Dankzij jullie is dat helemaal gelukt, en zelfs voor mooi weer was gezorgd.

Dit zijn allemaal eenmalige dingen die nooit meer overgedaan kunnen worden. Jullie weten dat als geen ander. Je hebt ons aangevoeld en met ons meegedacht, soms even vóór ons uit gedacht, en ons attent gemaakt op zaken die ook aandacht moesten krijgen.

Dank jullie oprecht daarvoor!

Met hartelijke groet,
Wim en Conny Doove


toegevoegd: March 25, 2016
Delete this entry Reply to entry View IP address
reacties:
Beste John en Walter

Buiten dat de begrafenis van mijn vader erg goed geregeld was vind ik het heel bijzonder dat de nazorg door de regenboog ook nog doorgaat
Mijn vader is nu een jaar overleden en krijg net een mail hoe het deze dag is vergaan En gedurende het eerste jaar had mijn moeder nog regelmatig contact , kwamen ze geregeld langs voor een bezoekje en is Walter nog naar het rematorium gereden om het as van mijn vader op te halen.
Bedankt hiervoor
Met vriendelijke groet,
Willeke van Marrewijk


toegevoegd: October 21, 2015
Delete this entry Reply to entry View IP address
reacties:
Namens Fam. van der Zalm willen wij John van Kleef van “ De Regenboog” bedanken voor de begeleiding, het meedenken en regelen van de uitvaart van onze (schoon) moeder en oma.
Er was zeer regelmatig contact om alles in goede banen te leiden. John kwam met goede ideeën, die uiteraard door zijn ervaring, erg werden gewaardeerd.
De uitvaart stond gepland bij Hofwijk, maar omdat wij met een klein gezelschap zouden zijn, kwam John met het idee om bij elkaar te komen in de “Witte Kapel”. Een zeer intieme, sfeervol ingerichte ruimte, waar we met elkaar een heel mooi afscheid hebben gehad. We zullen allen een mooie herinnering houden aan deze dag.
De samenwerking met Anneke van den Ende, uitvaartbloemiste, was ook perfect,
bedankt daarvoor.

John en Walter, ga zo door met jullie mooie werk!


toegevoegd: October 7, 2015
Delete this entry Reply to entry View IP address
reacties:
Namens familie van der Drift bedanken wij de “De Regenboog” uitvaartbegeleiding hartelijk voor het regelen en uitvoeren van de uitvaart van Aad van der Drift. Aad heeft zodoende een mooie uitvaart gekregen, daar het een “ uitzonderlijk” overlijden was, ook voor de Regenboog en hij vanuit het buitenland naar Nederland overgebracht moest worden. Alles is netjes verlopen en ook na de uitvaart hebben zij ons hulp aangeboden voor de verdere afwikkelingen die wij als familie nog moesten ondernemen.

Hartelijk bedankt, vooral John van Kleef, die de uitvaart voor ons heeft verzorgd.

Met vriendelijke groeten,

Familie van der Drift


toegevoegd: August 13, 2015
Delete this entry Reply to entry View IP address
reacties:
John en Walter, bedankt voor de in detail zorgvuldige begeleiding bij de uitvaart van onze dochter, zus, schoonzus en tante Patricia.
Ook heel veel dank voor de manier waarop jullie het verzorgingsteam van zorginstelling Middin hebben begeleid. Zodat ook zij na de jarenlange intensieve zorg voor Patricia, waardevol afscheid van haar hebben kunnen nemen.
Samen met het team van Middin kijken wij terug op een prachtige afscheidsceremonie.
De DVD die van de ceremonie is gemaakt is voor ons allen een waardevolle herinnering.


toegevoegd: April 19, 2015
Delete this entry Reply to entry View IP address
reacties:
Na het overlijden van mijn vrouw en onze (schoon-)moeder hebben John en Walter de uitvaart verzorgd.
Ze kwamen met passende suggesties om zo een mooi en waardig afscheid te creeren.
Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op deze emotionele periode.
Hartelijk bedankt voor jullie goede begeleiding!


toegevoegd: April 11, 2015
Delete this entry Reply to entry View IP address
reacties:
Toen onze moeder in oktober 2014 overleed, hebben wij voor ‘De Regenboog’ gekozen. Walter en John hebben ons met hun vakmanschap, inlevingsvermogen, milde humor en tact prima bijgestaan bij het invullen van allerlei praktische zaken waar ons hoofd niet erg naar stond. Hun medeleven en meedenken was oprecht. Zij namen heel veel werk uit handen. Alles was heel goed geregeld.
Toen binnen 4 maanden ook onze vader overleed, was de keuze wie ons weer bij zou staan, niet moeilijk. En ook deze keer was de week van afscheid en begrafenis zo mooi, mede dankzij ‘De Regenboog’. Ook nu weer passende en goede suggesties zonder opdringerig te zijn. Walter en John hebben ons geholpen er samen een mooie dag van te maken en er zo'n dierbare herinnering aan over te houden. De persoonlijke aandacht, het dagelijkse contact en vooral het uitgebreid de tijd nemen voor alle zaken rondom het overlijden van onze ouders kwamen zeer warm over.
Walter en John, reuze bedankt voor jullie begeleiding. Jullie waren een enorme steun voor ons! Ga door met wat jullie doen!


toegevoegd: February 18, 2015
Delete this entry Reply to entry View IP addressreacties:
Het was een mooie uitvaart, heel veel leuke reacties gehad, prachtige mis, mooi gezongen. Pianomuziek erbij vond ik mooi. Paul heeft heel mooie en persoonlijke woorden gesproken, dat raakte ons. Het dragen door de kleinkinderen werd door velen genoemd, dat was ook prachtig. Hodenpijl was ook super, lekker warm want wat was het koud buiten, heerlijke broodjes. Informeel condoleren en afscheid van alle mensen verliep ook prima.

Kortom jullie hebben het prima georganiseerd, jullie betrokkenheid en persoonlijke aanpak heeft ons goed gedaan.

Bedankt nogmaals.


toegevoegd: January 20, 2015
Delete this entry Reply to entry View IP address
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts
 
1 2 Last »